2020. July 14., Tuesday| Örs, Stella, Kamil
Igazgatási szünet a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Tiszacsege Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2020. (I. 30.) KT. számú határozatával a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban 2020. július 20. napjától 2020. július 31. napjáig tartó igazgatási szünetet rendelt el, mely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2020. július 7. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. július 8-9. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
A lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése
Az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség (OTF) a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése céljából online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi teszteket készített, illetve továbbiakat készít.
E.ON üzemszünet értesítő
Tájékoztatjuk önöket, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.
Összefogással a gyermekekért, a Kárpát-medencei magyarságért
Kérjük, csatlakozzon Ön is a Magyar Örökség díjas programhoz, a búzagyűjtéshez, mely idén, Trianon után száz évvel, immár tizedik alkalommal kerül meghirdetésre!
Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadás szüneteléséről
Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban 2020. július 2. napján (csütörtökön) az ügyfélfogadás szünetel.
Tájékoztató a „Nyári diákmunka 2020." program indításáról
A 2013-2019-es évekhez hasonlóan az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka 2020" elnevezéssel munkaerőpiaci programot indítanak. 
Afrikai sertéspestis miatt szigorúan korlátozott terület bővítését elrendelő határozat
A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal eljáró Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály elsőfokú élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatósági jogkörében eljárva meghozták az alábbi határozatot:....
E.ON üzemszünet értesítő
Tájékoztatjuk önöket, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.
Tájékoztatás a földi szúnyoggyérítésről
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
E.ON üzemszünet értesítő
Tájékoztatjuk önöket, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.
Lakossági fórum meghívó
2020. június 23-án (kedden) 17:00 órai kezdettel lakossági fórumot tartunk a Szolgáltató Csarnokban (4066 Tiszacsege, Fő utca 43-45.)
Tiszacsege Kommunális Szolgáltató Szervezet pályázatot hirdet sírásó munkakör betöltésére
Kijelölt sírhely kiásása,behantolása,temetés után a sírok közötti hely rendberakása. Halottszállításban való közreműködés, halott elhelyezése hűtőbe. Temetési szertartáson való aktív részvétel (ravatalozás, a halott szállító járműbe történő elhelyezése, virágok, koszorúk kiszállítása). Temető területén fűnyírás, szemételtakarítás, téli hónapokban hóeltakarítás, síkosságmentesítés.
Tiszacsege Kommunális Szolgáltató Szervezet pályázatot hirdet vízkezelő munkakör betöltésére
Medencék karbantartása, javítása, tisztítása, megfelelő hőfokú vízzel való ellátása. A medencék állagának megőrzéséhez szükséges javítási munkák elvégzése. A strand területén karbantartási feladatokban való közreműködés (fűnyírás, szemételtakarítás, téli hónapokban hóeltakarítás, síkosságmentesítés).
E.ON üzemszünet értesítő
Áramszünet helye: Tiszacsege-Nagymajor teljes település. Ideje: 2020.06.19., 09:00-16:00 óra között
Tájékoztatás a Magyar Falu program keretein belül megújult Központi Ügyelet és orvosi rendelőjéről
2020. június 11-én (csütörtökön) 14:00 órai kezdettel átadásra kerül a Magyar Falu program keretein belül megújult Fő utca 42. szám alatt található Központi Ügyelet és orvosi rendelő.
Afrikai sertéspestis miatt szigorúan korlátozott terület bővítését elrendelő határozat
A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal eljáró Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály elsőfokú élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatósági jogkörében eljárva meghoztam az alábbi határozatot:....
Felhívás a villamos hálózatok környezetének tisztántartására
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózat Zrt. felhívja az ellátási területén lévő ingatlantulajdonosokat, Használókat, Kezelőket, Bérlőket- ideértve a természetes- és növényvédelmi területek kezelőit, az erdészeteket, önkormányzatokat- a villamos hálózatok nyomvonalát és a biztonsági övezetet érintő akár élő, akár elszáradt, gondozott vagy gondozatlan fák, bokrok, növényzet eltávolítására, a fák gallyazásának elvégzésére.
E.ON üzemszünet értesítő
Áramszünet ideje: 2020.07.02., 09:30-16:00 óra között
Tájékoztatás a helyi önkormányzati választás óta eltelt időszak alatti első nyertes pályázatról
Döntés született a TOP-2.1.3-16 Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések című pályázatban.

Tájékoztatás a helyi önkormányzati választás óta eltelt időszak alatti első nyertes pályázatról

Created at: 1 month ago | Updated at: 1 month ago

Tisztelt Tiszacsegei lakosság, kedves barátaim! 

Döntés született a TOP-2.1.3-16 Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések című pályázatban. A forrás a települések belterületi csapadékvíz elvezetési, - gazdálkodási rendszerének kialakítása, fejlesztése; a belterületek ár-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettségének csökkentése; a felszíni vizeink minőségének javítása; és a további környezeti káresemények megelőzése céljából használható fel. Átfogó cél a belterületre hullott csapadék és felszín alól előtörő vizek rendezett és kártétel nélküli elvezetése, a belterületen áthúzódó vízfolyások és belvízcsatornák, belvíz elvezető rendszerek rendezése és a települések
belterületének védelme a külterületeken keletkezett vizek káros hatásaitól.

Nem is olyan régen tartottunk helyi önkormányzati választást, amelyen a nagyszerű tiszacsegei lakosok többsége letette a voksát a fejlődés, az előre haladás és a jövő mellett. Elhivatott, szakmailag profi és emberileg példamutató kollégákkal erősítettem meg a hivatalom, és nem is sokáig váratott magára az első siker. Tiszacsege Város Önkormányzata 200 000 000 Ft-ot nyert ezen a pályázaton, a maximális elnyerhető összeget.  És igen, az első siker – mert még sok hasonló sikerben lesz részünk a következő években. Mi abban hiszünk, hogy nem látványosan kell vezetni egy várost, hanem eredményesen. Ennek szellemében dolgozunk nap mint nap, hiszen egy cél vezérel mindannyiónkat az Önkormányzatnál: újra naggyá tenni Tiszacsegét! Büszke vagyok a kivételes képességű kollégáimra, akikkel együtt dolgozva alig fél év alatt elértük ezt az eredményt! Köszönöm nektek!

Tiszacsege Város Önkormányzatának és lakóinak nevében külön köszönöm Bodó Sándor országgyűlési képviselő Úrnak, továbbá Pajna Zoltánnak – a Hajdú-Bihari Megyei Közgyűlés elnökének a segítségét. Magyarország Kormánya 2010 óta bebizonyítja mindig, hogy a „nekünk Magyarország az első” szlogen az kiterjed olyan kisvárosokra is, mint a miénk, Tiszacsege. Figyelemre méltó, hogy a térségünk milyen komoly fejlődésen ment keresztül a polgári kormányzás alatt, hiszen elég csak ellátogatni Balmazújvárosra, Polgárra, Tiszafüredre vagy Debrecenbe: megújult épületek, terek, utak, utcák jelzik mindannyiónk számára, hogy nem csak a főváros, hanem a mi térségünk is fejlődik. Ez nem véletlen, hanem a mi jó választásunknak az egyenes eredménye, következménye és egyben bizonyíték arra, hogy jól döntöttünk. 

Hatalmas sikert értünk el, és együtt még többet fogunk! 

Tegyük újra naggyá Tiszacsegét!


www.hbmo.hu