2020. September 22., Tuesday| Móric, Tamás
Tájékoztatás a településfejlesztési pályázatok eredményeképpen kötelező önkormányzati intézmény, infrastruktúrafejlesztés keretében nyert pályázatról
Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a korábbi szociális tüzelő mellett a mai napon értesültünk arról, hogy a Belügyminisztérium által kiírt településfejlesztési pályázatok eredményeképpen kötelező önkormányzati intézmény, infrastruktúrafejlesztés keretében Tiszacsege Város Önkormányzata 25 400 000 forintot nyert.
Tájékoztatás a „települési önkormányzatok szociális tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatása” nyert pályázatról
Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy Tiszacsege Város Önkormányzata a „települési önkormányzatok szociális tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatása” pályázaton 15 786 100 Forint értékben 1243 köbméter lágy lombos tűzifát nyert.
Speciális tartalékosként a seregben
Már közel 50-en csatlakoztak a Hajdúságból a Magyar Honvédség által meghirdetett Speciális Önkéntes Területvédelmi Tartalékos Szolgálathoz. A program a jövőben is folytatódik, a megyeszékhelyek toborzóirodái továbbra is várják a jelentkezőket.
Tájékoztatás a szétszórt, jelöletlen szórólapokról
A ma szétszórt, jelöletlen szórólapoktól és azok tartalmától teljes mértékben elhatárolódok, semmi közöm sincs hozzá. - Fekete Gergő polgármester
Helyi Választási Bizottság polgármester-jelöltek sorrendje
Helyi Választási Bizottság polgármester-jelöltek sorrendje.
Helyi Választási Bizottság egyéni listás jelöltek sorrendje
Helyi Választási Bizottság egyéni listás jelöltek sorrendje.
Helyi Választási Bizottság soron kívüli ülése 2020. szeptember 14.
Tiszacsegei Helyi Választási Bizottsága 2020. szeptember 14. napján (hétfőn) 17 óra 00 perckor a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében (4066 Tiszacsege, Kossuth utca 5.) tartja soron  kívüli ülését, melyre tisztelettel meghívom.
Tájékoztatás a vízkorlátozásról
A településen vízkorlátozás lesz 2020. 08. 31-én és 2020.09.01-jén négy csőtörés miatt.
Hirdetmény - Időközi polgármester és egyéni listás képviselők választása
A szavazás napja: 2020. október 18. A szavazás 6:00 órától 19:00-ig tart.
Meghívó a Hajdúnánási Gyógyfürdő területén megrendezésre kerülő prevenciós programra
A Család-és Gyermekjóléti Szolgálat, Központ és Városi Bölcsőde szeretettel meghívja Önt és kedves családját: 2020. szeptember 4.-én 14:00 órától 19:00 óráig tartó Hajdúnánási Gyógyfürdő területén megrendezésre kerülő prevenciós programunkra.
Tájékoztatás a Magyar Falu Program Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése c. alprogramjában nyert pályázatról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Tiszacsege Város Önkormányzata a Magyar Falu Program Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése c. alprogramjában 4 898 406 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert.
Magyar államkincstár - Rendkívüli babakötvény vásárlási- és start-értékpapírszámla nyitási lehetőség
Helyszín: Tiszacsege, Polgármesteri Hivatal (4066 Tiszacsege, Kossuth utca 5.). Időpont: 2020. szeptember 9. (szerda) 13:00 – 16:00 óra
Magyar Államkincstár - Kincstári Start-számla nyitás, Start-számla áthelyezés
Tájékoztatjuk a Magyar Államkincstár az állampapír forgalmazás területén kihelyezett ügyfélfogadást tart 2020. szeptember 9-én 13:00 – 16:00 óra között Tiszacsegén a Polgármesteri Hivatal épületében (4066 Tiszacsege, Kossuth utca 5.)
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 17. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 18. vagy 19. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Közlemény - Tiszacsege településen az egyéni listás képviselőjelölt és a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról
Közlemény - Tiszacsege településen az egyéni listás képviselőjelölt és a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról
Tájékoztatás a Tiszacsegei Termálfürdő teljeskörű nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2020.08.08. (szombat) naptól kezdődően a megfelelő vízmintának köszönhetően Tiszacsegei Termálfürdő kis- és úszómedencéje, valamint kempingje is szeretettel várja régi és új vendégeit!
Tájékoztatás az úszótanfolyamról
A Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola testnevelő tanárainak közreműködésével úszótanfolyam indul, amelynek időpontja 2020.08.11 (kedd) – 2020.08.15 (szombat).
Tájékoztató a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitása 2020. augusztus 5-én 10:00-kor lesz.
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 6. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 7. vagy 8. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztató légi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 03. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 04. vagy 2020. augusztus 05. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.

Tájékoztatás a helyi önkormányzati választás óta eltelt időszak alatti első nyertes pályázatról

Created at: 3 months ago | Updated at: 3 months ago

Tisztelt Tiszacsegei lakosság, kedves barátaim! 

Döntés született a TOP-2.1.3-16 Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések című pályázatban. A forrás a települések belterületi csapadékvíz elvezetési, - gazdálkodási rendszerének kialakítása, fejlesztése; a belterületek ár-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettségének csökkentése; a felszíni vizeink minőségének javítása; és a további környezeti káresemények megelőzése céljából használható fel. Átfogó cél a belterületre hullott csapadék és felszín alól előtörő vizek rendezett és kártétel nélküli elvezetése, a belterületen áthúzódó vízfolyások és belvízcsatornák, belvíz elvezető rendszerek rendezése és a települések
belterületének védelme a külterületeken keletkezett vizek káros hatásaitól.

Nem is olyan régen tartottunk helyi önkormányzati választást, amelyen a nagyszerű tiszacsegei lakosok többsége letette a voksát a fejlődés, az előre haladás és a jövő mellett. Elhivatott, szakmailag profi és emberileg példamutató kollégákkal erősítettem meg a hivatalom, és nem is sokáig váratott magára az első siker. Tiszacsege Város Önkormányzata 200 000 000 Ft-ot nyert ezen a pályázaton, a maximális elnyerhető összeget.  És igen, az első siker – mert még sok hasonló sikerben lesz részünk a következő években. Mi abban hiszünk, hogy nem látványosan kell vezetni egy várost, hanem eredményesen. Ennek szellemében dolgozunk nap mint nap, hiszen egy cél vezérel mindannyiónkat az Önkormányzatnál: újra naggyá tenni Tiszacsegét! Büszke vagyok a kivételes képességű kollégáimra, akikkel együtt dolgozva alig fél év alatt elértük ezt az eredményt! Köszönöm nektek!

Tiszacsege Város Önkormányzatának és lakóinak nevében külön köszönöm Bodó Sándor országgyűlési képviselő Úrnak, továbbá Pajna Zoltánnak – a Hajdú-Bihari Megyei Közgyűlés elnökének a segítségét. Magyarország Kormánya 2010 óta bebizonyítja mindig, hogy a „nekünk Magyarország az első” szlogen az kiterjed olyan kisvárosokra is, mint a miénk, Tiszacsege. Figyelemre méltó, hogy a térségünk milyen komoly fejlődésen ment keresztül a polgári kormányzás alatt, hiszen elég csak ellátogatni Balmazújvárosra, Polgárra, Tiszafüredre vagy Debrecenbe: megújult épületek, terek, utak, utcák jelzik mindannyiónk számára, hogy nem csak a főváros, hanem a mi térségünk is fejlődik. Ez nem véletlen, hanem a mi jó választásunknak az egyenes eredménye, következménye és egyben bizonyíték arra, hogy jól döntöttünk. 

Hatalmas sikert értünk el, és együtt még többet fogunk! 

Tegyük újra naggyá Tiszacsegét!


www.hbmo.hu