2020. August 14., Friday| Marcell, Maximilián
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 17. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 18. vagy 19. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Közlemény - Tiszacsege településen az egyéni listás képviselőjelölt és a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról
Közlemény - Tiszacsege településen az egyéni listás képviselőjelölt és a polgármesterjelölt állításához szükséges ajánlások számáról
Tájékoztatás a Tiszacsegei Termálfürdő teljeskörű nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2020.08.08. (szombat) naptól kezdődően a megfelelő vízmintának köszönhetően Tiszacsegei Termálfürdő kis- és úszómedencéje, valamint kempingje is szeretettel várja régi és új vendégeit!
Tájékoztatás az úszótanfolyamról
A Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola testnevelő tanárainak közreműködésével úszótanfolyam indul, amelynek időpontja 2020.08.11 (kedd) – 2020.08.15 (szombat).
Tájékoztató a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitása 2020. augusztus 5-én 10:00-kor lesz.
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 6. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 7. vagy 8. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztató légi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 03. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 04. vagy 2020. augusztus 05. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 28. napján, napnyugta utáni órákban.
Tájékoztatás a Tiszacsegei Termálfürdő nyitás csúszásáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon értesültünk arról, hogy a 2020. augusztus 1-jére tervezett nyitás a vízminta kifogásolhatósága miatt előreláthatólag csúszik mindaddig, amíg a vízminta megfelelő nem lesz.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 28. napján, napnyugta utáni órákban.
Tájékoztató a Tiszacsegei Termálstrand nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszacsegei Termálfürdő 2020.08.01-jén megnyitja kapuit a fürdőzni vágyó vendégei előtt.
Lakossági tájékoztató az emlőszűrésről
Ezúton értesítjük a 45-65 év közötti tiszacsegei hölgyeket, hogy számukra 2020. augusztus 7-13. között Debrecenben emlőszűrővizsgálat szerveződik. A vizsgálat ingyenes.
E.ON üzemszünet értesítő
Áramszünet ideje: 2020.07.28., 9:00-16:00ig.
Tájékoztató légi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 22. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezés 2020. július 23-24. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztatás a Központi Orvosi Ügyelet visszaköltözéséről
Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy 2020. július 15. napjától a Központi Orvosi Ügyelet a 4066 Tiszacsege, Fő utca 42. szám alatti háziorvosi rendelőben rendel.
Igazgatási szünet a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Tiszacsege Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2020. (I. 30.) KT. számú határozatával a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban 2020. július 20. napjától 2020. július 31. napjáig tartó igazgatási szünetet rendelt el, mely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2020. július 7. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. július 8-9. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
A lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése
Az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség (OTF) a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése céljából online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi teszteket készített, illetve továbbiakat készít.
E.ON üzemszünet értesítő
Tájékoztatjuk önöket, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.
Összefogással a gyermekekért, a Kárpát-medencei magyarságért
Kérjük, csatlakozzon Ön is a Magyar Örökség díjas programhoz, a búzagyűjtéshez, mely idén, Trianon után száz évvel, immár tizedik alkalommal kerül meghirdetésre!

Tiszavirág apartman

Created at: 1 month ago | Updated at: 1 month ago

Cím: 4066 Tiszacsege, Tiszavirág utca 274.
Tulajdonosok:

  • Bohán Eszter: +36 (70) 615 1412
  • Bohán Róbert: +36 (70) 373 3265

Weboldal: TISZAVIRAGAPARTMAN.COM


Bemutatkozás:

A város a Tisza -part mentén helyezkedik el. Kiváló Termál strandja van, mely egész évben várja a látogatókat,szabad, és fedett medencéivel. Tiszacsege kiépített gáttal rendelkezik,aszfaltozott felülete nagyszerű lehetőséget biztosít túrázóknak,biciklis kirándulóknak. A gáton egészen Tiszafüreden át Abádszalókig aszfaltozott úton közlekedhetnek. A közelben található a Poroszlói Ökocentrum is, mely közkedvelt kirándulóhely. Méltán híres a csegei Halászcsárda, mely hosszú múltra tekint vissza, kitűnő minőségű halételekkel várja vendégeit!

A csodálatosan kiépített Tisza part kikötővel rendelkezik, a komp napkeltétől napnyugtáig Ároktőről szállítja az autósokat, gyalogosokat Tiszacsegére, és vissza.

 

Apartmanok:

Kedves Vendégeink! 

Szeretettel várjuk Önöket a Tiszavirág apartmanunkba, ahol klimatizált, jól felszerelt szobák találhatóak. Az apartman több szintes, az emeleten szépen berendezett hálóterek fogadják a pihenni vágyókat. A fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel és mosógéppel ellátott. A földszinten egy modern konyha található, a mindennapi kényelmüket szolgáló felszereltséggel. A nappali a konyhával egy térben van, kellemes, meleg hangulatú helység nagy TV-vel és kandallóval. A nappali a hatalmas teraszra nyílik, ahonnan élvezhetik esténként a csodás tiszai naplementét. A ház alatt garázs helyezkedik el, ahol egy plusz mosdó, hűtő és tűzhely van. Az udvaron található egy kerti zuhany, ha a nyári melegtől egy kis felfrissülésre vágyunk. Remek lehetőség a grillezés vagy akár szalonnasütés is, melyhez helyet és hozzá tűzifát biztosítunk. A kert végében van egy fedett kiülő, ami alatt közvetlenül a Tisza folyik. A horgászokat jól kialakított horgászhely várja. Vízi sportok űzésére is lehetőség nyílik, motorcsónakot, kajakot térítés ellenében tudunk biztosítani!

Apartman 2: 6 fő részére, klimatizált, Tv, teakonyhával felszerelt. Az apartman 1-el együtt szoktuk kiadni nagyobb társaságok részére, mert az Apartman1 felszerelt konyhával, mosogatógéppel is rendelkezik. Apartmanjaink felszereltsége 5 db biciklivel, és egy robogóval is bővült! 

Kellemes pihenést kíván a Tiszavirág Apartman!

 

Árak:

Az apartmanok ára 2020-ban: 30.000ft/éj + ifa 400ft/fő/éj 18 év felett.

A foglalás min. 2 éjszakától lehetséges. Apartmanjaink felszereltsége 5 db biciklivel, és egy robogóval is bővült! 

 

Foglalás:

TISZAVIRAGAPARTMAN.COM/INDEX.PHP/FOGLALAS

 

Képek: