2020. augusztus 12., szerda| Klára, Hilária, Diána
Tájékoztatás a Tiszacsegei Termálfürdő teljeskörű nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2020.08.08. (szombat) naptól kezdődően a megfelelő vízmintának köszönhetően Tiszacsegei Termálfürdő kis- és úszómedencéje, valamint kempingje is szeretettel várja régi és új vendégeit!
Tájékoztatás az úszótanfolyamról
A Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola testnevelő tanárainak közreműködésével úszótanfolyam indul, amelynek időpontja 2020.08.11 (kedd) – 2020.08.15 (szombat).
Tájékoztató a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszacsegei Termálfürdő részleges nyitása 2020. augusztus 5-én 10:00-kor lesz.
Tájékoztatás földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 6. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 7. vagy 8. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztató légi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. augusztus 03. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezés 2020. augusztus 04. vagy 2020. augusztus 05. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 28. napján, napnyugta utáni órákban.
Tájékoztatás a Tiszacsegei Termálfürdő nyitás csúszásáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon értesültünk arról, hogy a 2020. augusztus 1-jére tervezett nyitás a vízminta kifogásolhatósága miatt előreláthatólag csúszik mindaddig, amíg a vízminta megfelelő nem lesz.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 28. napján, napnyugta utáni órákban.
Tájékoztató a Tiszacsegei Termálstrand nyitásáról
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszacsegei Termálfürdő 2020.08.01-jén megnyitja kapuit a fürdőzni vágyó vendégei előtt.
Lakossági tájékoztató az emlőszűrésről
Ezúton értesítjük a 45-65 év közötti tiszacsegei hölgyeket, hogy számukra 2020. augusztus 7-13. között Debrecenben emlőszűrővizsgálat szerveződik. A vizsgálat ingyenes.
E.ON üzemszünet értesítő
Áramszünet ideje: 2020.07.28., 9:00-16:00ig.
Tájékoztató légi szúnyoggyérítésről
A kezelés pontos időpontja: 2020. július 22. napján, a napnyugtát megelőző 1,5 órában. Rossz idő esetén a védekezés 2020. július 23-24. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
Tájékoztatás a Központi Orvosi Ügyelet visszaköltözéséről
Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy 2020. július 15. napjától a Központi Orvosi Ügyelet a 4066 Tiszacsege, Fő utca 42. szám alatti háziorvosi rendelőben rendel.
Igazgatási szünet a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Tiszacsege Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2020. (I. 30.) KT. számú határozatával a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban 2020. július 20. napjától 2020. július 31. napjáig tartó igazgatási szünetet rendelt el, mely időszak alatt az ügyfélfogadás szünetel.
Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2020. július 7. napján, napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a védekezés 2020. július 8-9. napján, ugyanebben az időben kerül elvégzésre.
A lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése
Az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség (OTF) a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése céljából online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi teszteket készített, illetve továbbiakat készít.
E.ON üzemszünet értesítő
Tájékoztatjuk önöket, hogy településükön tervezett áramszünet lesz.
Összefogással a gyermekekért, a Kárpát-medencei magyarságért
Kérjük, csatlakozzon Ön is a Magyar Örökség díjas programhoz, a búzagyűjtéshez, mely idén, Trianon után száz évvel, immár tizedik alkalommal kerül meghirdetésre!
Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadás szüneteléséről
Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt a Tiszacsegei Polgármesteri Hivatalban 2020. július 2. napján (csütörtökön) az ügyfélfogadás szünetel.
Tájékoztató a „Nyári diákmunka 2020." program indításáról
A 2013-2019-es évekhez hasonlóan az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi/megyei kormányhivatalok és az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka 2020" elnevezéssel munkaerőpiaci programot indítanak. 

Tájékoztatás a helyi önkormányzati választás óta eltelt időszak alatti első nyertes pályázatról

Létrehozva: 2 hónapja | Módosítva: 2 hónapja

Tisztelt Tiszacsegei lakosság, kedves barátaim! 

Döntés született a TOP-2.1.3-16 Települési környezetvédelmi infrastruktúra-fejlesztések című pályázatban. A forrás a települések belterületi csapadékvíz elvezetési, - gazdálkodási rendszerének kialakítása, fejlesztése; a belterületek ár-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettségének csökkentése; a felszíni vizeink minőségének javítása; és a további környezeti káresemények megelőzése céljából használható fel. Átfogó cél a belterületre hullott csapadék és felszín alól előtörő vizek rendezett és kártétel nélküli elvezetése, a belterületen áthúzódó vízfolyások és belvízcsatornák, belvíz elvezető rendszerek rendezése és a települések
belterületének védelme a külterületeken keletkezett vizek káros hatásaitól.

Nem is olyan régen tartottunk helyi önkormányzati választást, amelyen a nagyszerű tiszacsegei lakosok többsége letette a voksát a fejlődés, az előre haladás és a jövő mellett. Elhivatott, szakmailag profi és emberileg példamutató kollégákkal erősítettem meg a hivatalom, és nem is sokáig váratott magára az első siker. Tiszacsege Város Önkormányzata 200 000 000 Ft-ot nyert ezen a pályázaton, a maximális elnyerhető összeget.  És igen, az első siker – mert még sok hasonló sikerben lesz részünk a következő években. Mi abban hiszünk, hogy nem látványosan kell vezetni egy várost, hanem eredményesen. Ennek szellemében dolgozunk nap mint nap, hiszen egy cél vezérel mindannyiónkat az Önkormányzatnál: újra naggyá tenni Tiszacsegét! Büszke vagyok a kivételes képességű kollégáimra, akikkel együtt dolgozva alig fél év alatt elértük ezt az eredményt! Köszönöm nektek!

Tiszacsege Város Önkormányzatának és lakóinak nevében külön köszönöm Bodó Sándor országgyűlési képviselő Úrnak, továbbá Pajna Zoltánnak – a Hajdú-Bihari Megyei Közgyűlés elnökének a segítségét. Magyarország Kormánya 2010 óta bebizonyítja mindig, hogy a „nekünk Magyarország az első” szlogen az kiterjed olyan kisvárosokra is, mint a miénk, Tiszacsege. Figyelemre méltó, hogy a térségünk milyen komoly fejlődésen ment keresztül a polgári kormányzás alatt, hiszen elég csak ellátogatni Balmazújvárosra, Polgárra, Tiszafüredre vagy Debrecenbe: megújult épületek, terek, utak, utcák jelzik mindannyiónk számára, hogy nem csak a főváros, hanem a mi térségünk is fejlődik. Ez nem véletlen, hanem a mi jó választásunknak az egyenes eredménye, következménye és egyben bizonyíték arra, hogy jól döntöttünk. 

Hatalmas sikert értünk el, és együtt még többet fogunk! 

Tegyük újra naggyá Tiszacsegét!


www.hbmo.hu